LP1 Lassies Sweet Glenna

Født 12/1-1991 - død 31/10 2000
Tricolour tæve af eget opdræt.

Glenna var datter af Lady, mor til Isa og mormor til Nomi.

Glenna var en af de rigtig dyb-sorte tricolour farvede collier, som man desværre ser så sjældent i dag.

Hun var en stærk og selvsikker hund, men som ung meget tæt knyttet til sin mor, Lady. Det viste sig bl.a. da jeg startede med at gå til træning med hende, hvor min datter samtidig gik med Lady. Hver gang jeg tog linen af Glenna, så løb hun hen og stillede sig ved siden af sin mor, og så måtter igen og igen hen og hente hende.

Men hun opnåede nu at få 1. præmie både på udstilling og ved lydighedskonkurrencer, for hun blev nu en dygtig hund og klarede flere prøver.
Når bare Lady ikke var i nærheden, så arbejdede Glenna rigtig fint.


En ganske ung Glenna


Glenna måtte jeg desværre lade aflive, da hun på sine ældre dage pludselig udviklede en overdreven dominerende adfærd overfor de andre hunde. Hun ville bl.a. bestemme om de skulle have lov til at gå ud i haven - eller ind igen. Hvis det ikke passede hende, og de gik ud eller ind alligevel, blev hun sur på dem. Dette gik især ud over hendes datter, Isa, som næsten ikke turde gå hen til døren uden at jeg var med. Da Glenna så også begyndte at blive urenlig, måtte jeg i samråd med dyrlægen beslutte at nu kunne vi ikke leve med det længere.
Det var noget af det hårdeste jeg har været igennem. At aflive en gammel hund for dens egen skyld, fordi livet er blevet den en plage, det er hårdt, men til at bære. Men at aflive en hund fordi den ellers så søde hund, har ændret sig, det er barsk. Dyrlægen trøstede mig med at Glenna nok i virkeligheden var syg, hendes ændrede adfærd, kunne tyde på en svulst i hjernen, eller smerter et sted vi ikke kunne finde.Med Glenna vandt min datter en barn og hund konkurrence ved en udstilling i Randers


 

 

  Stamtavle for LASSIES SWEET GLENNA:
 

Shep’s Black
Charming Chap

Parader Knave
of Spades
Perada Guardsman Glenn
Perada Hon-Eyed Hannah

Mysilverbluesurprise
Int. Ch. Zobella Silverblue Rainbow
Zobella Night Starpebles
LP 1
Lymik My Sweet
Lady Lassie
DK Ch AngelfieldAthens Star PelidoDouble Fantasy
GB Ch. Angelfield Petite Etoile
Danborn Good Gracious DK Ch. Burrsdone Baldrian
Danborn Baby Blush