Lassie NYT 2021 

Et billede fra en dejlig Lassietur i Hedeland sidste år.
Jeg håber vi kan komme ud på flere ture i 2021, og at nogle at Q- og R hvalpene også vil deltage.

 

horizontal rule

 

April
Lassies Nifty Nigella har nu bestået i alt 10 amerikanske tricks prøver gennem ”Do More With Your dog” og kan derved kalde sig Trick Dog Champion og Trick Dog Grand Champion. I de første 8 klasser har hun udført over 74 tricks af stigende sværhedsgrad, efterhånden som hun steg i klasserne. Derudover kommer de tricks, som også skulle videofilmes og godkendes i USA for at blive Champion og Grand Champion. De 3 første titler er godkendte titler i den Amerikanske Kennel Klub og er derved også blevet godkendt af DKK. Resten af titlerne er uofficielle.
Nigella er den første Collie, som er blevet Trick Dog Grand Champion og indtil videre den eneste.

Kæmpe TILLYKKE til Helle og Nigella, for de fantastiske og imponerende resultater de har opnået

April
Og som om det ikke er nok, så har Nigellas flotte resultater (se ovenstående), gjort, at også hendes forældre Hayley og Choctaw har erhvervet både diplom og flot roset.
Da man gerne vil anerkende forældrene, der producere dygtige afkom, så har man i USA gennem ”Do More With Your Dog” stiftet en TD-ROM titel (Trick Dog Register of Merit).
Hayley og Choctaw har derved modtaget diplom og rosetter, da deres fælles datter Nigella har bestået 10 amerikanske tricks prøver gennem ”Do More With Your Dog”, hvilket giver forældrene adgang til denne titel.

Lassietur d. 25. april kl. 11 - desværre aflyst pga. corona-forsamlingsforbudet.
Mette og Richard (der har Aslan fra O-kuldet og Tjalfe fra R-kuldet) har slået følgende op på Facebook, men da ikke alle er på Facebook, slår jeg det også op her.:
På opfordring gentager vi Lassieturen til Ådalen (Bakkerne i Ejby Ådal)
Adresse til Ådalens Parkeringsplads: Kyndeløse Strandvej 22, 4070 Kirke Hyllinge. Grusparkering på højre hånd lige efter nr 22. Turen er 3 til 5 kilometer alt efter temperament. Jeg sørger for kage, kaffe / te og vand til de to og 4 benede står man selv for. Ja og alle skal krydse finger for godt vejr til os. Vil I være sød at give besked om I kommer senest 20 april. Vi glæder os til at se jer alle
Knus fra Tjalfe og Aslan og når ja selvfølgelig også deres familie i Ejby

Jeg håber at rigtig mange vil troppe op til denne dejlige tur, og er I ikke på Facebook, så giv gerne mig besked, så skal jeg lade det gå videre. Jeg glæder mig meget til turen, for jeg var også med sidst, og det er et skønt sted.
OBS: Det er naturligvis under forudsætning af at forsamlingsforbuddet bliver hævet fra de 10, der er gældende i skrivende stund. Og det er ikke hævet, så desværre aflysning.
Februar og marts
Så kom Omi og jeg også til nogle rallyprøver, men det er altså noget svært, når den sædvanlige træning er lukket ned. Så selv om vi har trænet lidt indendørs, så er vores bedste resultat 82 og 83 point, og det kræver altså mindst 85 point for at bestå Øvedeklassen, som Omi er nået til. Nu holder vi lige en lille prøve-pause, indtil vi kan få trænet udendørs igen.
30. og 31. januar
Selv om næsten alle hundeaktiviteter er lukket ned i denne  corona-tid, så er der arrangører, der formår at gennemføre nogle prøver, selvfølgelig med overholdelse af alle restrektionerne.
Så Conni og Malou har været til officielle Rally prøver, og Malou - der nu er i senior-klassen - bestod prøven begge dage, endda med dommerens kommentar: "Meget livlig og energifyldt hund" :-)
 

Lassie NYT 2020