Opskrifter på lækker hundeguf. 

Monas opskrifter på gode trænings-guffer

De bedste guffer:

Ca. 500 g kalvelever (eller svinelever)
Ca. 1.000 g. hakket okse (det må gerne være m. høj fedtprocent)
Hvidløg (1 tsk. Pulver eller 1-2 fed (knust))
Leveren blendes, røres med oksekød og hvidløg.
(Forholdet lever/hakket kød er ikke så afgørende – tag hvad der er lige for. Hvis massen ikke er lind nok kan tilsættes lidt olie).
Sættes i små ”kugler” på bagepapir på pladen – f.eks. ved at fylde ”mosen” i en lille plasticpose og klippe et hjørne af (ca. ½ - 1 cm) men ellers med en teske.

Bages i ovn: Enten i varmluftovn 180 grader i 25 minutter eller i almindelig ovn 200 grader i 30 minutter. 

Variation:
Der kan tilsættes revne gulerødder.

Bella’s Favorit-fisk:

En dåse tun (inkl. Vand / olie) røres med et 2-3 spiseske-fulde kokosolie (kokosolien har en dejlig sød duft – men anden olie kan anvendes). Der røres majsmel i dejen til den er passende ”fast” til at rulle ud med kagerulle.

Rulles ud i en tykkelse på ca. ½ cm – og skæres i passende størrelse (hos os er det knap 1 cm x knap 1 cm).

Bages i ovn ca. 25 minutter ved 200 grader.

 

Begge opskrifter egner sig fortrinligt til frysning, og man tager så bare den portion op, man skal bruge. Skal det gå stærkt, så optøs den udvalgte mængde hurtigt ved et ganske kort ophold i mikroovnen.