Lassie NYT 2023 

 

 

horizontal rule

 

24. januar.
Mit hjerte er knust - for 2 uger siden måtte jeg tage afsked med søde og dejlige Hayley, og det var hårdt, men hun var næsten 13 år gammel og det var tiden for hende til at drage til Regnbuebroen. Men at jeg kort tid efter måtte sige det sidste farvel til min bare 6 år gamle Mira, er slet ikke til at bære.
Mira fik en hjerneblødning eller en blodprop, og intet kunne redde hendes liv.
Det er noget af det værste, jeg har været ude for, jeg kan slet ikke acceptere, at hun ikke er her mere, jeg savner hende så forfærdeligt meget.

Næste Lassietur er søndag d. 5. marts 2023.
Det er Maja og Torben, der sammen med Lassierne, Scott og Kenzie har planlagt en dejlig tur ved Køge Marina - her er info om turen:

Jeg glæder mig meget til denne tur, og håber at se rigtig mange Lassier og deres ejere.

11 januar
Jeg har i dag måtte sige det sidste farvel til min skønne, søde og højt elskede Hayley.
Vores hunde giver os så meget glæde - og Hayley gav mig næsten 13 år - men de giver os også en stor sorg, den dag vi må tage afsked med dem.
God tur til Regnbuebroen min dejlige Hayley - og tak for den tid vi fik sammen.

7. januar
Der var bare et lille hold på 3, der havde lyst til at gå med ud og hente nisserne, men i alt 7 hunde og deres ejere havde en dejlig tur i skoven.
Nisserne bor nu hos mig og kan hentes, hvis man ønsker, og ellers kommer de ud i skoven til næste jul.

7. januar
D. 10 december havde vi en rigtig dejlig gåtur i Sønderskoven i Sorø, hvor vi fik lavet et rigtig fint nissebo.
Da julen - efter gammel skik - slutter Helligtrekonger, så vil jeg hente nisserne dagen efter, altså lørdag d. 7. januar kl. 10.
Skulle der være nogen, der vil med ud og hente deres nisse, eller bare gerne vil med på en dejlig tur i skoven, så er alle velkommen, vi mødes atter på parkeringspladsen ved Sorø station.


 

Lassie NYT 2022