Lassie NYT 2023 

 

 

horizontal rule

 

26. november
Så blev det tid til at få nisserne ud på deres jule-habitat, efter at jeg har passet godt på dem, siden de blev hentet i starten af året. Det er jo en fælles tur for både Collieklubben og Lassierne, men tilslutningen var nu ikke særlig stor, kun 3 fra Collieklubben og 3 Lassier ville med.
Tak for en rigtig god og hyggelig tur, til de seje collieejere, der gik med.
Efter planen vil jeg gå ud og hente nisserne den første weekend i det nye år.

5. november
Endnu en skøn tur i Sønderskoven, og da det er en stor skov, gik vi en hel anden rute end sidste tur.

24. september
Dejlig tur i Sønderskoven

31. august
Nu er det da på høje tid med nogle Lassieture, så jeg planlægger 2 gåture her i efteråret for Lassierne og deres ejere:
D. 24. september og d. 5. november, mere info kommer på Lassie-siden på Facebook.
20. maj
Collieklubben havde arrangeret en "Mentalbeskrivning", hvor klubbens egne racer havde fortrinsret, ellers kan det være meget svært at få en plads til sådan et arrangement.
Det er meget interessant at se hundenes reaktion på de forskellige momenter - det er på ingen måde hverken farligt eller ubehageligt for dem, og det bliver da også kaldt "En dag i Tivoli".
Denne dag var der 4 Lassier med, og de var bare super gode og stærke, Jeg fik set - og filmet - de 3, og det var en fornøjelse, jeg ville også gerne have set den 4. Lassie, men den skulle først op senere på dagen, og jeg kunne desværre ikke blive så længe.
Det er altid meget interessant at overvære, og da jeg også tog en lille film af de 3 Lassier, jeg så, er det endnu mere interessant at kikke på filmen bagefter - den siger faktisk meget mere, end hvor krydsene bliver sat.
5. maj
Så fik 8 glade collier og 11 friske tobenede markeret sidste St. Bededag som helligdag.
Vi gik atter en herlig tur i Hedeland, hvor Inge og Bent havde tilrettelagt en skøn rute ud til Glade Anders
– og vi var ikke de eneste der ville hilse på ham i dag. Turen gik også forbi amfibieteatret og vi sluttede som sædvanligt af med at hygge med kaffe og kage. Tak til de seje der gik med på denne noget blæsende forårsdag, og jeg tror, der er endnu en Lassietur på trapperne – datoen er ikke fastlagt, men nok i sidste halvdel af juni.
Tusinde tak for i dag alle sammen.
5. marts
Saffron, Nigella, Sheila og Ginny + Choctaw, Qinto, Tjalfe, Aslan, Yeti, Snowy, Kenzie og Scott + mine 2 Chanti og Omi - altså 14 dejlige collier med deres familie havde en skøn Lassietur rundt i området ved Køge Marina. Efter turen nød de fleste af os en dejlig frokost i Stacy's Diner.
Tak for turen til Maja & Torben der sammen med Kenzie og Scott var vores guide, og tak til alle det var som altid super hyggeligt at være sammen med jer.
11. og 19. februar.
De 2 kuldsøskende Saffron og Spice klarede sig super flot i weekendens rallyprøver.
Saffron klarede sin sidste "pind" i Begynderklassen, og blev dermed Rally Begynder Mester.
Spice fik på de 2 weekender 3 x flotte point i Øvede-klassen, og kan nu prale af en Rally Øvede Mester titel. Spice's "storesøster" Malou på knap 10 år er stadig aktiv og klarede Seniorklassen med at blive 3. vinder.
Kæmpe TILLYKKE med de flotte resultater

Spice

Malou

24. januar.
Mit hjerte er knust - for 2 uger siden måtte jeg tage afsked med søde og dejlige Hayley, og det var hårdt, men hun var næsten 13 år gammel og det var tiden for hende til at drage til Regnbuebroen. Men at jeg kort tid efter måtte sige det sidste farvel til min bare 6 år gamle Mira, er slet ikke til at bære.
Mira fik en hjerneblødning eller en blodprop, og intet kunne redde hendes liv.
Det er noget af det værste, jeg har været ude for, jeg kan slet ikke acceptere, at hun ikke er her mere, jeg savner hende så forfærdeligt meget.

Næste Lassietur er søndag d. 5. marts 2023.
Det er Maja og Torben, der sammen med Lassierne, Scott og Kenzie har planlagt en dejlig tur ved Køge Marina - her er info om turen:

Jeg glæder mig meget til denne tur, og håber at se rigtig mange Lassier og deres ejere.

11 januar
Jeg har i dag måtte sige det sidste farvel til min skønne, søde og højt elskede Hayley.
Vores hunde giver os så meget glæde - og Hayley gav mig næsten 13 år - men de giver os også en stor sorg, den dag vi må tage afsked med dem.
God tur til Regnbuebroen min dejlige Hayley - og tak for den tid vi fik sammen.

7. januar
Der var bare et lille hold på 3, der havde lyst til at gå med ud og hente nisserne, men i alt 7 hunde og deres ejere havde en dejlig tur i skoven.
Nisserne bor nu hos mig og kan hentes, hvis man ønsker, og ellers kommer de ud i skoven til næste jul.

7. januar
D. 10 december havde vi en rigtig dejlig gåtur i Sønderskoven i Sorø, hvor vi fik lavet et rigtig fint nissebo.
Da julen - efter gammel skik - slutter Helligtrekonger, så vil jeg hente nisserne dagen efter, altså lørdag d. 7. januar kl. 10.
Skulle der være nogen, der vil med ud og hente deres nisse, eller bare gerne vil med på en dejlig tur i skoven, så er alle velkommen, vi mødes atter på parkeringspladsen ved Sorø station.


 

Lassie NYT 2022