Birgits skønne kage:

Chokolade squash kage

Spist med stor begejstring på Himmelbjerget d. 7/9 2014

 

 

6 dl mel
1 1/4 dl kakao
2 1/2 tsk. Bagepulver
1 1/2 tsk. Natron
1 tsk. salt
1 tsk. kanel
2 vaniljesukker
175 g blødt smør
5 dl sukker
3 æg
5 dl revet squash
1 1/4 dl mælk

Flormelis 

Bland mel, kakao, bagepulver, natron, salt, kanel og vanilje i en skål.

I en anden skål piskes smør og sukker jævnt. Pisk æggene i et ad gangen. Bland squash i med en ske.

Mælken og de tørre ingredienser tilsættes squash blandingen lidt ad gangen.

Bages ved 175 grader i ca. 45 min.

Afkøl og drys med flormelis.


UHM - den var god - en rigtig himmerigsmundfuld